torsdag 10 april 2014

April

Hejjssan!

Dagarna går så fort, har haft det ganska fullt upp senaste veckorna så har inte bloggat på länge. Har inte wifi i denna familj så de blir lite krångligt,  för datorn med internet har inte åä och ö.
Har iallafall bytt familj igen,  trivs riktigt bra. Det var en ganska stor ändring men nu när jag vant mig känns der bra igen. De senaste veckosluten har jag spenderat i Adelaide, var vi har varit på en 21års fest, shoppat, paddlat kajak,  turistat och ätit gott! Imorgon blir det Rotary Distrikt Konferens här i Bordertown så en massa Rotary människor och alla utbyteselever kommer hit. Skall bli roligt att träffa alla igen! På söndag blir det sen äntligen dags att åka på safari. En tre veckor lång resa med 30 andra utbyteselever! Hoppas det blir bra och att vi ser massor av finheter.
Just nu ligger jag i min host mammas klassrum var hon undervisar åk 4, ett riktigt färglatt rum. Och sen skall vi gå på vår sista line dancing timme. Vi skall nämligen uppträda framför typ några hundra människor på lördag, haha. De kommer nog att få ett gott skratt.
Blir inte många bilder nu men efter safarin får ni hoppeligen se några! Har blivit så himla dålig på att ta foton. Är helt enkelt för lat!

Ha det bra! xx

PS: ena bilden är av klassrummet, andra en gammal bild från vändagen!

2 kommentarer:

  1. Skoldräkterna som ni bär gör att man tycker bilden är från "förrivärlden". Tycker mamma.

    SvaraRadera
    Svar
    1. japp, kanner mig som nan nunna i den..

      Radera