måndag 20 maj 2013

Pinsser

Hej!

Tiden flyger förbi, imorgon är det sista skoldagen och sen är det provvecka som gäller, usch..
Fick igår ett email av min counselor i Australien ( typ en slags stödperson) och han verkade jätte trevlig! Han vill föra mig och åka vattenskidor samt och camppa under mitt år, coolt!
Han nämnde också att jag mest kommer att bo i farmar, och först fattade jag inte alls vad han menade, jag har ju talat med mina värdfamiljer i en månad nu och de har visst aldrig nämnt något om at de har en farm.
Passade iallafall på att fråga om de hade några husdjur, och visst hade de det! Jag kommer att få ha äran att bo bland hönor, fåglar, katter, hundar, marsvin, får och kossor. Lite annorlunda va? Skall bli en helt fantastisk upplevelse och ett oförglömligt minne. Tror jag i varjefall, lite chockad blev jag ju till först men det skall nog bli bra, familjerna verkar ju så sköna! (:
Det ända jag just nu oroar mig för är min pälsdjurs allergi..

På lördagen började jag även göra mina pinsser, som jag skall ta med mig. Det är en tradition bland Rotary utbyteselever att byta pinsser sinsemellan och sedan sätta dem på sin egen rotary bleiser. När man sen kommer hem skall bleisern vara full av pinssar från olika håll av världen. Alla med sin egna historia och sitt egna unika minne. En helt rolig ide tycker jag!
Jag gjorde mina av "hama helmistä" alltså pärlor som man smälter ihop med strykjärn, små Finlands flaggor fick det bli. Nu skall jag ännu limma fast pins bottnar och så är de klara! Iden till pinssarna hittade jag tyvärr inte själv på, utan är resultatet av effektiv googling (;
-Linda

2 kommentarer:

  1. Hej, jag ska också som utbytesstudent med Rotary 2013-14! :D Kul att jag hittade till din blogg! :) Kika gärna in på min www.stylebytara.blogg.se
    Kramar! :)

    SvaraRadera
  2. Hej! det ska jag göra. Hoppas du får ett bra år (:

    SvaraRadera