tisdag 18 februari 2014

Every day matters

Hej på er!

Vardagen rullar pa igen, veckorna går så fort. Idag har det äntligen varit kallare efter några veckor med riktigt hett väder. Just nu är net nämligen ösregn och åska. Klagar inte alls, fast dessa tjugo grader vi har nu känns precis likadanna som våra -20 där i Finland.
Imorgon har vi sports day tryouts, så lite liknande som med swimming carneval men nu ar det löpning, höjdhopp och domdär som gäller. Själva sports day kommer vara nästa fredag så missar en hel skoldag, yippii! Är själv ingen sport människa precis, så far se hur dethar skall gå. Tycker inte riktigt om tanken hur hela skolan samtidigt skall tävla i allt for att sen de bästa skall gå med i självaste sport dagen. Menmen jag och en flicka kom överens om att springa tillsammans så vi inte behöver vara sist ensamma, haha.
Efter en månad är det dags att byta familj för mig igen. Känns så himla svårt att förestalla hur mitt liv kommer ändrats radikalt  igen. Älskar min familj jag har nu, hur jag kan vara mig sjålv och hur nära jag blivit med mina syskon. Har fått uppleva hur det är att ha yngre syskon och gillar det verkligen. Att få vara den som retar en sådär pa lek istället för att vara den som bli retad. Och jag blir alltid så glad då jag märket hur de ser upp på mig och försoker göra saker lika som jag. Det är så sött, fast visst hat jag märkt hur störande det kan vara iband också!
Iallafall så hoppas jag att jag också kommer att trivas i nästa familj!

En del av mina vanner fran skoaln, vi hadde en kvall med romerskt tema!

Ha ett trevligt sportlov allesammans! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar