lördag 9 november 2013

Hyvää isänpäivää!

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ KARI <3 (taas, mut tällä kertaa oikealla päivällä) !

Snart är veckoslutet förbi igen, det här var det sista veckoslutet med den här familjen, för på fredag blir det att flytta till min nästa familj. Det är lite ledsamt men samtidigt ser jag framemot att uppleva något nytt igen! Det har verkligen varit en underbar familj jag levt hos nu, och har lärt mig massor av dem, och de har visat mig en helt ny synvinkel på livet. Kommer att berätta mera om nästa familj efteråt sen, för just nu vet jag inte så mycket om vad som väntar mig där.
Idag lyckades jag sova ända till halv tie, var riktigt nöjd för vaknar alltid så tidigt när det blir ljust och alla andra vaknar. Hann njuta av morgonen med en tekopp och lite sött, men sen blev det fart på hela familjen då de märkte att nio får hade rymt. Så vi fick köra runt i farmen och i närheten för att hitta dem, och när vi äntligen hittade dem måste vi valla dem till rätt ställe igen. Själv tyckte jag det var roligt att se hur det fick fart på alla så snabbt!

Nu skall jag börja packa ner allt i packsäcken igen så allt är klart. Känns konstigt att bara packa ner sitt rum och flytta till nästa. Kommer troligen att lämna hälften efter mig, men kanske det är bra träning tills jag skall packa allt då det är dags att åka hem igen.


4 kommentarer:

 1. Ajaa... du ska packa allti ner i packsäcken... =) ja brukar packa i kapsäcken ;) hihihihih

  SvaraRadera
 2. Hejsan! Jag ska om en vecka på intervju med rotary... Jag är grymt nervös men ändå förväntansfull! Men jag undrar när du var på din intervju, hur gick det till och vad ställde dom för frågor osv? :D

  / emmy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emmy!
   Min interjuv var faktist ganska kort och vardaglig vi satt på ett cafe och de talade mest om hur allt går till. Jag var också jätte nervös för visste att alla inte skule få åka, men försök att vara dig själv så går det bra! Mig frågade de vems ide det var att åka iväg, varför hur jag hörde om Rotary och vart jag ville. Var öppen och positiv så kommer de att älska dig, lycka till! :)

   Radera