lördag 31 augusti 2013

Hyvää isänpäivää!

HYVÄÄ ISÄNPÄIVÄÄ KARI! <3 Sun kunniaksi tänään postaus suomeksi! :)

Viikot menee täällä niin nopeasti et en pysy mukana, tänään olen ollut Australiassa tasan 6 viikkoa, vaikka tuntuu ihan siltä että vasta tulin. Tämän viikon minun host vanhemmat on matkoilla, et asun minun host sisarusten ja  isovanhempien kanssa. Isoäiti " Oma" hemmottelee meidän ihan pihalle, petaa sängyt ja tekee ruoat.
Kun viime postauksessa valitin siitä kuinka täällä on kylmä, niin joku ilmeisesti kuunteli koska nyt täällä on täysi kevät meneillään.
Eilen olin katsomassa field hockyn finaalia, ja minun host sisko sano et farkut on varmaa sopivat. Joten menin sinne huppari ja farkut jalassa, ja eihän siellä ollut kuin 25 astetta ja ei pilven pilveä.  Olisin ihan mielelläni laittanut hatun päähän jos olis vaan ollut, ja ei aurinkovoidekaan olisi ihan turha ollut!
Tänään sitten olin astetta viisaampi ja laitoin shortsit jalkaan vaikka "Opa" sano et minun mustat lökärit on ihan sopivat. Me mentiin nimittäin pelaamaan golfia! Se oli minun eka kierros täällä Ausseissa, mutta luvassa on lisää!

Golf tuntu ihanalta pitkän tauon jälkeen, vaikka peli ei ihan heti sujunut.
 Täällä ei tarvittu mitään green cardia, ja oltiin lähes yksin koko kentällä. Parin reiän jälkeen peli meni jo paljon paremmin, ja meillä oli hauskaa. 
Tähän aikaan vuodesta "Magpie" niminen lintu pesii, joten pitää olla vähän varovainen kun liikkuu ulkona. Koska tämä lokin kokoinen lintu hyökkää kimppuun jos on liian lähellä sen pesää. Minun host veli sai melkein tällin yhdeltä tänään. Pakko sanoa et vähän pelotti koska se ilmestyi ihan tyhjästä! 
Näin myös minun ensimmäisen liskon, joka oli vähän isompi kun mitä olen suomessa tottunut näkemään. Niitäkin pitää varoa koska ne kuulema puree kovaa eikä ihan heti päästä irti. 
Et kyllä minä kohta siihen tulokseen tulen et kaikki eläimet Australiassa haluaa tappaa sinut, haha!

Viime tiistaina pidin minun esityksen Suomesta minun Rotary klubille. Olin poissa koulusta niin et sain sen valmiiksi ja illalla mentiin sitten koko perhe rotary kokoukseen.  Siellä oli noin 40 ihmistä paikalla, ja myös minun tulevat host perheet tulivat katsomaan sitä. Vähän kyllä jännitti, mutta ihan hyvin meni! 

Kokouksen jälkeen näin minun ensimmäisen elävän Opossumin (olen nähnyt pari kuollutta), ja se oli kyllä ihan älyttömän söpö! -Linda
2 kommentarer:

  1. Haha vadå farsdaa? :D int e de ju ennu :D // Ronjaaaa

    SvaraRadera
  2. nåh is inga nu, ja trodd de va sama daa överallt! ;D

    SvaraRadera