lördag 10 augusti 2013

Roadtrip

På fredagen var jag ledig från skolan och åkte på en roadtrip till Crystal Brook med mina host föräldrar.  Det var riktigt roligt, och såg jätte mycket!
Vi åkte lite sightseen, så att jag skulle få se hur landsbyggden ser ut på olika håll. Blev förvånad hur omväxlande det faktiskt är. Vid åar finns det vingårar, apelsinträd, olivträd och mandel odlingar. Sen mittialt finns det inget annat än stora åkar så längt man kan se. Inga stora skogar, och bara några få träd. Vi körde igenom en nationalpark, som bestod av buskage! Men det berodde på att alla träd oftast brinner upp på sommaren då skogsbränder är vanliga.
Vi övernattade i Claire, en liten trevlig by. Var vi åt god mat och titta de sen på footy i tv, en mycket populär sport alla följer med härborta.
Tidigt nästa morgon fortastte vi till Crystal Brook, var min host pappa var domare i en får utställning. Det var en slags country show, så där fanns tivoli, olika tävlingar och utställningar.
Eferåt körde vi tillbaka hem, 988km blev det!


Mina host föräldar, Marry river bakom.

köpte frukter här, och åt de bästa apelsinerna någånsin! Man kan inte kalla våra och dehär apelsinerna samma frukt!
En koppar gruva

Crystal Brook Show

Fårutställning! Fanns även en för kor 

De sötaste nånsin! Vill absolut ha en liten gris unge nuuu

De dömde allt! Mat, kläder, blommor, frukter!

Får raknings tävling!

Min första Emu!

1 kommentar:

  1. AAhhh jätte kiva att du har de bäst ;) ! Puss o kraam ;) snart e de din födis då kommer ja o spämma deeej ;) PUSS PUSS du e bäääst ! :D //ronjakungen

    SvaraRadera