fredag 13 december 2013

Lucia

Igår var det då lucia dagen, kan inte tro att detvar lucia redan haha, och bara 11 dagar kvar till jul! Iallafall så var jag på luch med två tjejer från skolan vilket var riktigt trevligt. Att sitta ner en stund ha god mat och så var riktigt skönt, speciellt då man inte sätt varann på en tid. Jag bjöd också några från skolan hit på kvällen och bjöd dem på jultårtor, bulla och pepparkakor.Riktigt lyckat, som tur hjälpte min syster att baka för hade verkligen ingen bak fiilis igår, haha. Allt smakade riktigt bra, fast lite annorlunda smakar det ju alltid här nere!
Idag tas det lungt och ikväll skall vi gå ut en sväng i stan med några kompisar, kul! Nästa vecka har de lovat riktigt varmt väder, så får se hur jag skall klara mig..


nåt var fel med sylten, den bara rann av ..


min lillesyster Paris

4 kommentarer:

 1. Tur att du har litet husliga gener, de hoppade över din mammas generation. Konstigt med shorts och solbrända näsor, här är det yllebyxor och frusna kinder som gäller. H. Mamma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha nåh iis int säga så, nu e dina soppor helt goda! :)

   Radera
 2. Hej!

  Nästa år ska jag åka som utbytesstudent med Rotary, längtar så otroligt mycket och har fortfarande inte fattat att jag faktiskt ska åka! Jag har förstått att man gör en del resor/utflykter med andra utbytesstudenter under året, är det något man betalar själv och ungefär hur mycket? Skulle vara kul att veta så jag kan lägga undan pengar speciellt för det i så fall :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Va bra att du skall åka iväg, det är verkligen värt det!
   Vi har två längre läger i mitt distrikt, men har hört det är olika i varje distrikt. Alla har dock en tre veckors safari som kostar ca 2000-3500aud. Mitt andra läger är en vecka och är gratis, sen har man några träffar och så som också är gratis! Rekommenderar att åka på alla utflykter för de är verkligen värt det! :)
   Lycka till!

   Radera